Budući da je do blagdana Svih Svetih preostalo nešto manje od mjesec dana intenzivno na grobljima obavljamo pripreme za taj dan. Na 22 groblja kojima upravlja Zelenilo pojačano se uređuju zelene površine, pješačke staze, ograde…
Kvalitetno upravljanje posljednjim počivalištima na području Karlovca jedna je od glavnih zadaća Zelenila koja se potvrđuje iz godine u godinu. Da je tome tako dokaz su i brojne investicije na grobljima. Tako i ove godine skoro nema groblja kojim poduzeće upravlja, a da u njega nismo investirali.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mrtvačnica u Šišljaviću

Tako je, između ostalog, uređena mrtvačnica u Šišljaviću za koju je izgrađena drenaža i odvodnja vode od zgrade mrtvačnice te unutarnje i vanjsko građevinsko saniranje zgrade. Sveukupna vrijednosti ove investicije iznosila je 130.618,77 kuna.

Na groblju Ladvenjak postavljena je nova prednja ograda i ulazna vrata čime je ovo groblje dodatno komunalno opremljeno. Ova investicija bila je vrijedna 118.622,83 kuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novo polje urni na groblju Jamadol

Na gradskom groblju Jamadol izgrađeno je novo polje urni u što je uloženo 44.836,00 kuna te betonski plato vrijedan 68.273,00 kune. Na Jamadolu je također postavljena ograda oko budućeg grobnog polja vrijedna 50.163,76 kuna. Na groblju Tušilović uređeno je novo grobno polje u što je investirano 18.966,00 kuna. Izgrađeni su podesti za kontejnere na grobljima Zamršje, Šišljavić, Blatnica i Popović Brdo u vrijednosti od 6.683,28 kuna.
Do kraja godine planiraju se „odraditi“ još neke investicije, a među njima treba izdvojiti izgradnju dijela ograde na groblju Mala Švarča, izgradnju staza na Vojnom groblju i groblju Jamadol kao i niz manjih investicija.

POGREB Skip to content