Tvrtka Zelenilo od početka travnja provodi svakodnevnu i intenzivnu košnju javnih gradskih površina. Tvrtka je s košnjom započela 9. travnja se u mjesec dana kontinuirano uređuju gradske površine. Ova sezona košnje je specifična prvenstveno zbog dugog zimskog perioda s obilnim snijegom te zatim naglog zatopljenja i natprosječno toplog travnja. To je uzrok povećem rastu trave i bilja što je vidljivo i u gradu Karlovcu, ali i u ostalim područjima u Hrvatskoj.  Svi su  djelatnici sa strojevima na terenu i intenzivno rade na uređenju grada.

 „Svi naši ljudski i strojni potencijali kontinuirano su na terenu i obavljaju košnju svakog dana. Radi se i subotama, a tako će biti i ubuduće.  Kolika je aktivnost naših djelatnika na košnji zelenih površina može se vidjeti iz činjenice da smo ove godine pokosili 18 hektara zelenih površina više nego u istom razdoblju lani, kad smo počeli kositi 10 dana ranije. Koliki je ovogodišnji intenzitet rasta trave vidljivo je i po količini skupljenog zelenog otkosa. Ove godine do sada prikupili 138 tona zelenog otkosa, a protekle godine tek 41 tonu. Radove na košnji donekle usporava i izuzetno visoka trava koja usporava rad strojeva, no unatoč tome plan je realiziran za 20 posto više. Sve naše radne snage su na raspolaganju te smo konstantno na terenu i radimo sve u našoj moći da budemo grad po mjeri svih Karlovčana.“  

Ovim putem molimo građane za strpljenje i poručujemo da ćemo vrlo brzo sve javne zelene površine urediti da budu onakve kakve svi želimo te koje će na najbolji način predstavljati grad Karlovac.

Misija i vizija naše tvrtke je stvarati društveno i odgovorno i korisno poslovanje koje je u prvom redu namjenjeno poboljšavanju životnog standarda naših građana, korisnika usluge.

POGREB Skip to content