U petak, 17. veljače 2017. godine polaganjem kamena temeljca svečano je obilježen početak radova na izgradnji nove poslovne zgrade tvrtke Zelenilo u Primorskoj ulici.
Kamen temeljac, odnosno, metalnu tubu s ugovorima položio je naš dugogodišnji zaposlenik Nikola Goršić, a betonom su ga zatrpali direktor Zelenila Stjepan Turković, predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić te zamjenik gradonačenika Grada Karlovca Dubravko Delić.
-Ovo je jedan veliki iskorak, kako za tvrtku Zelenilo, tako i za zaposlenike i jedan novi sadržaj visoke kvalitete koji ćemo pružiti preko usluga građanima grada Karlovca, rekao je tom prilikom Stjepan Turković te dodao kako će nova zgrada imati 933 kvadratnih metara korisnog prostora.
-Karlovčani zaslužuju najvišu razinu standarda pogrebnih usluga. Čini nam se da je ovo bila jedna nasušna potreba da se sve to skupa objedini na jednom mjestu i da ta usluga bude na najvišoj razini, istaknuo je Mandić.
Dogradonačelnik Dubravko Delić rekao je kako je na karlovačkim grobljima u zadnjih deset godina puno toga učinjeno.
-Vezano uz ove radove bitno je istaknuti da smo mi Karlovčani uistinu osjetljivi na naša groblja i ponosni na sve ono što je u zadnjih deset godina učinjeno.
Svečanom početku radova prisustvovali su i Alenko Bišćan, direktor tvrtke SA Bišćan koja je izvoditelj radova te predstavnik tvrtke AZ Projekt koja će obavljati stručni nadzor na gradilištu, kao i predstavnik tvrtke IMT koji će obavljati poslove zaštite na radu.

 

POGREB Skip to content