Prekrasno proljetno subotnje jutro okupano suncem dočekalo je brojne posjetitelje koji su i ove godine u ogromnom broju pohodili 9. Dane otvorenih vrata tvrtke Zelenilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gradonačelnik Damir Jelić zasadio je ukrasni grm zajedno s direktorom Stjepanom Turkovićem i tehničkom direktoricom Gordanom Purgar

Već od ranih jutarnjih sati posjetitelji su mogli razgledati i po akcijskim cijenama kupiti biljni materijal proizveden u rasadniku Zelenila. Uz to brojni kupci mogli su uživati u glazbenom sastavu koji je zabavljao sve prisutne, a bio je organiziran i doručak za posjetitelje. Djeca su bila oduševljena balonima koji su bili pripremljeni samo za njih.
Već tradicionalno, manifestaciju je posjetio karlovački gradonačelnika Damira Jelića, koji je u oglednom parku Zelenila zasadio ukrasni grm zimzelena bekovina.
-Ovo je deveto drvo u ovom parku, za sada je svako drvo uspjelo, koje sam zasadio u ovom parku, pa se nadam da će i ovo rekao je gradonačelnik te dodao je Dan otvorenih vrata dokaz da je Zelenilo na usluzi građanima. S druge strane tvrtka ide u jedan veliki poslovni poduhvat, a to je izgradnja poslovne zgrade na Dubovcu, prva faza. Jedna od poruka našim građanima je neka usporede gdje je Zelenilo bilo prije deset godina, a gdje je sada. Naime, direktor Stjepan Turković je rekao koliko je sadnica tvrtka kupovala prije deset godina, a sada ih isto toliko, s manje zaposlenih, proizvodi i prodaje, poručio je gradonačelnik Jelić.
I ovom prilikom zahvaljujemo se gradonačelniku Damiru Jeliću na posjeti, kao i svim našim vjernim kupcima i posjetiteljima što su uveličali našu tradicionalnu manifestaciju.

POGREB Skip to content