Jubilarni 10. Dani otvorenih vrata tvrtke Zelenilo održani su u subotu u prostoru naše tvrtke. Brojni posjetitelji mogli su, uz lijepo proljetno vrijeme, uživati u bogatom programu koji je za njih pripremila naša tvrtka. Osim kupnje biljnog materijala po znatno sniženim cijenama Karlovačni su u ugodnoj atmosferi subotnje prijepodne iskristili i za doručak u Zelenilu.
Karlovački gradonačelnika Damira Jelića je u oglednom parku Zelenila uz pomoć direktora Stjepana Turkovića posadio sadnicu čileanskog bora. Gradonačelnik je također razrezao i slavljeničku tortu povodom prvih 10 godina Otvorenih vrata tvrtke Zelenilo.

-Presretan sam što nam je vrijeme išlo na ruku i što je veliki broj Karlovčana po lijepom vremenu došao u našu tvrtku. Od jedne skromne ideje, da jedan dan u godini otvorimo vrata tvrtke građanima, došli smo do jubilarne desete manifestacije. Ponosan sam da je Dan otvorenih vrata prerastao u jednu pravu manifestaciju i da su je prihvatili građani Karlovca. Naravno da ćemo ovu tradiciju gajiti i dalje, rekao je Stjepan Turković.
-Ovo je deseto drvo u ovom parku i sretan sam što je do sada svako drvo uspjelo, pa se nadam da će i ovo, poručio je gradonačelnik te dodao kako mu je drago što su Karlovčani prihvatili ovu manifestaciju i da u velikom broju dolaze u tvrtku Zelenilo.
-Dan otvorenih vrata je dokaz da je Zelenilo na usluzi građanima, zaključio je gradonačelnik Jelić.
Ovom prilikom Zelenilo se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način podržali ovu manifestaciju, a posebno Karlovčanima koji su i ove godine u velikom broju posjetili našu tvrtku.

 

 

POGREB Skip to content