Sredina je ljeta, temperature se vrte oko 30-ak celzijevaca i naši sugrađani traže svaki slobodan trenutak za osvježenje. Idealno mjesto za bijeg od vrućeg asfalta i stanova u koje se uvukla sparina sigurno je neka od karlovačkih rijeka. Najveći broj odlazi na biser u središtu grada-Foginovo kupalište, koje je nakon morskih destinacija najposjećenije kupalište u Hrvatskoj. Jedino registrirano riječno kupalište u Hrvatskoj, koje je dobitnik Zelenog cvijeta i Turističkog cvijeta, prava je ljetna oaza u našem gradu.
Od početka sezone kupanja, koja je počela 17. lipnja, a trajat će do 1. rujna, ovaj prostor posjećuju tisuće Karlovčana, ali i gostiju koji uz kupanje u Korani na Foginovom mogu konzumirati i brojne druge sadržaje poput treninga na atletskom stadionu, odbojke na pijesku, vaterpola, trčanja, bicikliranja, košarke, vježbanja u vodi. Ovdje se održava i Riječno kino.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Čistoća i urednost na kupalištu, o kojoj svakodnevno brinu naši radnici, preduvjet je za uživanje na plaži

Kako bi svi posjetitelji mogli uživati u ljetu na Foginovom pobrinula se i naša tvrtka čiji djelatnici dnevno brinu o čistoći i urednosti na kupalištima, ispravnosti sprava i opreme (lifta za invalidne osobe, tuševa, fontane za vodu, sportskih rekvizita), obavljaju potrebne popravke i stalno su na dispoziciji posjetiteljima kupališta.

 

 

 

 

 

 

 

Upitali smo posjetitelje Foginovog kupališta koliko su zadovoljni urednošću i čistoćom kupališta. Evo što su nam rekli:

Marinko Ramuščak često dolazi na ovo kupalište i kaže da je izuzetno zadovoljan sadržajima koji se ovdje odvijaju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marinko Ramuščak

-Izuzetno je lijepi ambijent i mogu reći da nimalo ne zaostaje za plažama koje sam posjećivao na moru. Neka samo posluži vrijeme kako bi ovo kupalište i dalje bilo idealno mjesto za ljetni odmor u Karlovcu.

Božo Omrčen svakodnevni je gost Foginovog i pun je hvale za sve ono što se događa na kupalištu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Božo Omrčen

-Blizu stanujem i sve ljetne mjesece provedem na Korani. Moram posebno pohvaliti djelatnike Zelenila koji s puno truda i pažnje brinuo o urednosti najljepšeg riječnog kupališta.

Renata Andrašić svakodnevni je gost Foginovog kupališta budući da radi u ugostiteljskom objektu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Renata Andrašić

-I kad ne radim, provodim ovdje vrijeme kupajući se. Karlovčani, ali i gosti iz drugih krajeva prepoznali su ljepotu ovog kupališta i u velikom broju dolaze ovdje uživati u Korani, ali i brojnim drugim sadržajima koji se nude. Sve u svemu ovdje je super.

POGREB Skip to content