Sredina je ljeta, temperature se penju debelo iznad 30 celzijevaca i naši sugrađani traže svaki slobodan trenutak za osvježenje. Idealno mjesto za bijeg od vrućeg asfalta i stanova u koje se uvukla sparina sigurno je neka od karlovačkih rijeka. Najveći broj odlazi na biser u središtu grada – Foginovo kupalište, koje je nakon morskih destinacija najposjećenije kupalište u Hrvatskoj. Jedino registrirano riječno kupalište u Hrvatskoj, koje je dobitnik Zelenog cvijeta i Turističkog cvijeta, prava je ljetna oaza u našem gradu.

Kako bi se posjetiteljima podigla kvaliteta boravka na kupalištu ove je godine izgrađen novi sanitarni čvor sa spremištem za spasioce. Obnovljene su instalacije vodoopskrbe i odvodnje, kao i javna rasvjeta.  Nova su i dva tuša.

Od početka sezone kupanja, koja je počela 18. lipnja, a trajat će do kraja kolovoza, ovaj prostor posjećuju tisuće Karlovčana, ali i gostiju koji uz kupanje u Korani na Foginovom mogu konzumirati i brojne druge sadržaje poput treninga na atletskom stadionu, odbojke na pijesku, vaterpola, trčanja, bicikliranja, košarke, vježbanja u vodi. Ovdje se održava i Riječno kino te brojna druga događanja.

Kako bi svi posjetitelji mogli uživati u ljetu na Foginovom pobrinula se i naša tvrtka čiji djelatnici dnevno brinu o čistoći i urednosti na kupalištima, ispravnosti sprava i opreme  obavljaju potrebne popravke i stalno su na dispoziciji posjetiteljima kupališta.

19959252_1596683337043421_23120551148898081_n

POGREB Skip to content