Gradonačelnik Damir Jelić danas je obišao gradilište nove poslovne zgrade tvrtke Zelenilo u Primorskoj ulici.
Tom prilikom je voditelj gradilišta Josip Stojković iz tvrtke SA Bišćan koja je izvođač radova pojasnio kako se trenutno obavlja betoniranje temeljne ploče suterena građevine koja će imati neto korisnu površinu 933,02 kvadratnih metara.
Stjepan Turković, direktor Zelenila izrazio je zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova.
– Izvođači su nekoliko dana ispred terminskog plana. Izvođač je dobio oko 300 dana za završetak radova i to bi po terminskom planu trebalo biti negdje krajem mjeseca studenog, a s zadovoljstvom najavljujem da bi zgrada trebala biti kompletno gotova do kraja listopada, odnosno do blagdana Svih svetih, poručio je Turković.
Gradonačelnik Damir Jelić pohvalio je ovaj projekt te posebno naglasio stabilnost tvrtke Zelenilo koja se mogla upustiti u ovako veliki kapitalni projekt.
-Kada je Turković dolazio u tvrtku, „Zelenilo” je kupovalo cvijeća u vrijednosti od oko 200 tisuća kuna, a sada ta ista tvrtka proizvodi i prodaje cvijeća u vrijednosti od oko 300 tisuća kuna godišnje“, rekao je gradonačelnik te dodao kako se već iz toga vidi da se produktivnošću tvrtke koja se podigla na jednu ozbiljnu razinu generiraju sredstva koja mogu ići u ulaganje.

 

 

 

POGREB Skip to content