Na groblju Ladvednjak radnici Odjela pogrebno tvrtke Zelenilo završili su s radovima na postavljanju nove prednje ograde i ulaznih vrata čime je ovo groblje dodatno komunalno opremljeno. Ova investicija u vrijednosti od 118.622,83 kuna kompletno je financirana iz godišnje grobne naknade.
Povodom završetka radova na izgradnji ograde groblje su obišli Gordana Purgar, tehnička direktorica tvrtke Zelenilo i predstavnici MO Ladvenjak – Selišće predvođeni predsjednikom Jadrankom Marakovićem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nova prednja ograda na groblju u Ladvenjaku

-Izuzetno smo zadovoljni obavljenim radovima i raduje nas činjenica da se, osim kvalitetnog redovitog održavanja, ulažu značajna sredstva u opremanje ovog groblja. Novoizgrađena ograda značajan je iskorak u uređivanju počivališta naših najmilijih, rekao je između ostalog Jadranko Maraković.
-Veseli nas činjenica da su mještani ovog zadovoljni radovima koje smo ovdje obavili. Nova ograda groblju daje i novi vizualni izgled tako da mogu još najaviti i uređenje ceste koja prolazi kraj groblja, poručila je Gordana Purgar.

POGREB Skip to content