Zelenilo d.o.o. – Karlovac je tvrtka u 100%-tnom vlasništvu Grada Karlovca, a osnovano je 1962. godine kao slIjednik gradske vrtlarije za poslove održavanja javnih zelenih površina, pogrebne poslove i rasadničarstvo.

Tijekom godina, širenjem djelatnosti, njegova uloga je postajala sve jača i jača te je danas bez Zelenila nezamislivo obavljanje poslova od javnog interesa Grada Karlovca.

zel_banner

Zahvaljujući znanju i trudu zaposlenika Zelenila, u akciji Zeleni cvijet Hrvatske turističke zajednice, Grad Karlovac je 2010. godine proglašen za najuređeniji grad kontinentalne Hrvatske za gradova iznad 30.000 stanovnika. Tom nagradom  potvrđeno je ono po čemu je poznat u našoj domovini, “Karlovac-grad parkova”. Hortikulturna izgradnja i uljepšavanje pojedinih dijelova grada nastavlja se i danas. Suradnjom s Gradom Karlovcem, gradskim četvrtima te Turističkom zajednicom grada kontinuirano ulažemo u ulješavanje svakog dijela našeg grada. Sadimo mlada stabla, uređujemo parkove i dječja igrališta, a posebnu pažnju poklanjamo uređenju cvjetnjaka. 

 

POGREB Skip to content