Naš Odjel pogrebno radi samo za ugovaranje ukopa.

Ako patite od simptoma (znakova) infekcije dišnog sustava kao što su kašalj, grlobolja i kratak dah te povišena tjelesna temperatura molimo Vas da do daljnjega odgodite dolazak u Zelenilo d.o.o., a ugovaranje ukopa prepustite drugom zdravom članu obitelji.

Najljepše Vas molimo da ne dolazite bez prijeke potrebe jer Vam za sva pitanja stojimo na raspolaganju na telefon ili email. Sa svakom strankom će naše službe dogovoriti najbolje rješenje prilagođeno individualnim potrebama, a za sve upite možete nas kontaktirati na slijedeće kontakte:

        UPRAVA: 047609920

        ODJEL POGREBNO: 047611473

        CVJEĆARNICA: 047617336

U cilju sprječavanja širenja virusa COVID-19 građanima se upućuje preporuka da posljednjim ispraćajima pokojnika na grobljima kojima upravlja Zelenilo d.o.o. prisustvuju samo članovi uže obitelji pokojnika.

U mrtvačnicu ulaze samo članovi najuže obitelji.

Sve koji dolaze na sahranu najljepše molimo da se drže svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

S ciljem zaštite Vašeg i našeg zdravlja te prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19 obavještavamo cijenjene stranke, ukoliko imate tu mogućnost, plaćanja računa obavite elektroničkim putem ili putem banke.

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših radnika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza.

Hvala na Vašem razumijevanju i podršci!

 

U Karlovcu, 16.03.2020. godine

 

Zelenilo d.o.o.

POGREB Skip to content