Groblja kojima upravlja Zelenilo spremna su za blagdan Svih svetih. Radovi na grobljima se završavaju, a za posjetitelje organizirana su dežurstva, posebna prometna regulacija i posebni raspored vožnje autobusa.
Na groblju Jamadol do 31. listopada može se dobiti usluga besplatnog prijevoza ukrasnih zrnca i ostalog materijala za uređenje grobnih mjesta u vremenu od 10 do 18 sati. Dežurni radnik naše tvrtke je na usluzi posjetiteljima na ulazu u groblje.
Na Dan Svih svetih dežurstvo ekipa tvrtke Zelenilo bit će od 10 do 18 sati na groblju Jamadol te Dubovac.
Određuje se novo privremeno upravljanje prometom na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište, u vremenskom razdoblju od 30. listopada 2019. godine u 10 sati do 2. studenog 2019. godine u 6 sati, kako slijedi:

  1. Da se promet Primorskom ulicom od raskrižja s Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića do raskrižja s Ulicom Luščić odnosno Ulicom Antuna Nemčića u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni promet gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka.
  2. Da se prometni pravac od Ulice Logorište do groblja Sv. Doroteja te do Ulice Mala Švarča u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Logorište do Ulice Mala Švarča.
  3. Da se prometni pravac Ulicom Gornja Švarča od raskrižja s Ulicom Ljudevita Rossia do Ulice Josipa Schlossera i Ulica Josipa Schlossera od Ulice Gornja Švarča do Riječke ulice uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Ljudevita Rossia do Riječke ulice.

S obzirom da su u tijeku radovi na više lokacija u gradu, mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i razumijevanje. Koristimo ovu priliku da mještane Drežnika, Hrnetića, Zagrada, Kalvarije, Vučjaka i Velike Jelse pozovemo na dodatno strpljenje i razumijevanje s obzirom na pojačan promet uslijed radova na DC 6.

Na blagdan Svih svetih autobusi Autotransport Karlovac d.d. će voziti kao uvijek na blagdane, uz posebne linije prema grobljima Jamadol i Hrnetić.

POGREB Skip to content