Djelatnici Radne jedinice prometne signalizacije tvrtke Zelenilo u punom su pogonu na poslovima održavanja horizontalne prometne signalizacije. Naime, poslove održavanja horizontalne i vertikalne signalizacije tvrtka Zelenilo obavlja za potrebe Grada Karlovca, ali i za sve zainteresirane pravne i fizičke osobe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naši djelatnici na poslovima bojanja pješačkih prijelaza u Šestićevoj ulici

Ovih dana obnavljaju horizontalnu signalizaciju na prometnicama u centru grada te u Novom centru. Danas smo ih zatekli kako bojom iscrtavaju pješačke prijelaze u Šestićevoj ulici.
Podsjetit ćemo kako su u djelokrugu održavanja horizontalne signalizacije poslovi iscrtavanja punih i isprekidanih crta, pješačkih prijelaza, parkirališta te ostalih oznaka koje se nalaze na cesti. Horizontalna prometna signalizacija obnavlja se svake godine kako bi sigurnost svih sudionika u prometu bila što veća. Iscrtavanje se obavlja s namjenskim strojevima za horizontalnu signalizaciju, a izvodi se na javnim prometnim površinama i nerazvrstanim cestama prema godišnjem planu u razdoblju od travnja do listopada tekuće godine, budući da su u to vrijeme najpovoljniji vremenski uvjeti.

POGREB Skip to content