Završetak radova na rekonstrukciji centralne pješačke staze na Katoličkom groblju Dubovac bio je glavna tema jučerašnje konferencije za novinare, koju je organizirala naša tvrtka. Pressici su prisustvovali gradonačelnik Damir Mandić, direktorica Zelenila Jasmina Cvetković, tehnička direktorica Gordana Purgar i voditelj Odjela pogrebno Denis Jurković.

Direktorica Jasmina Cvetković istaknula je da je uređenje staze na Katoličkom groblju Dubovac prva velika investicija na ovom groblju u proteklih nekoliko desetljeća.

-Tvrtka Zelenilo napravila je rekonstrukciju pješačke staze na Katoličkom groblju Dubovac, a projekt je vrijedan 700 tisuća kuna bez PDV-a. Uz izgradnju staze riješen je i problem odvodnje oborinskih voda. Ovom stazom, koja se radila nekoliko mjeseci povećan je standard i unaprijeđen vizualni koncept groblja. Katoličko groblje Dubovac član je Međunarodne asocijacije znamenitih groblja Europe, kulturna je znamenitost našeg grada i turistička atrakcija, rekla je Jasmina Cvetković.

Gradonačelnik Damir Mandić govorio je o važnosti ovog projekta za Katoličko groblje Dubovac.

-Moram pohvaliti ekipu iz Zelenila, a i zahvaliti im na ovom projektu, koji je Katoličkom groblju Dubovac zaista trebao. Moram reći da su sva groblja o kojima brine Zelenilo zaista kvalitetno uređena. Karlovačka groblja stavljaju Karlovac na širu kartu  prepoznatljivosti, a to je obaveza da se još više trudimo, poručio je gradonačelnik Mandić.

POGREB Skip to content