Danas su direktorica Zelenila Jasmina Cvetković i njezina zamjenica Gordana Purgar održale konferenciju za novinare tijekom koje su upoznale karlovačke novinare s aktivnostima u prvom kvartalu tekuće godine te o aktivnostima koje predstoje.

Direktorica se osvrnula na redovite djelatnosti tvrtke, izdvojivši pri tom aktivnosti na grobljima gdje se kontinuirano radi na unapređenju infrastrukture i proširenju kapaciteta. Intenzivni radovi s proljetnim danima odvijaju se u gradskim parkovima, u tijeku je okopavanje cvjetnjaka, orezivanje drveća i košnja, u rasadniku se sade ljetnice…

-Posebno  bih istaknula rad zimske službe kao i angažman radnika Zelenila u obrani od poplava. Definitivno to su poslovi koji su obilježili prvi kvartal u našoj tvrtki, naglasila je direktorica.
Gordana Purgar istaknula je kako je u sklopu projekta uređenja podzemne infrastrukture u Radićevoj ulici i Ulici Rakovac, na potezu od OŠ „Dragojla Jarnević“ do semafora i skretanja za Grabrik i Gornje Mekušje predviđeno hortikulturno uređenje tog dijela grada.

-To je jedan od značajnijih projekata Zelenila u narednom razdoblju, budući da na spomenutom području ima nekoliko drvoreda, istaknula je Purgar.

Direktorica Jasmina Cvetković na kraju je najavila i dva događaja, a to je sudjelovanje Zelenila na Proljetnim  promenadama 21. travnja,  te organizaciju tradicionalnih 11. Dana otvorenih vrata Zelenila koji će se održati 5. svibnja.  

POGREB Skip to content