Danas je i službeno otvoreno „Ljeto na Foginovom“. Gradonačelnik Damir Jelić na konferenciji za novinare, koja je održana na Foginovom kupalištu, pozvao je sve građane Karlovca, ali i županije da dođu ovog ljeta i uživaju na najljepšem riječnom kupalištu. Dodao je kako ove godine obavljeno puno manjih projekata, kao što su sađenje drveća za što više hlada, postavljeno je dosta novih klupica, pojačana je rasvjete na starom atletskom stadionu…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postavljen je lift za invalide

Službeni program počinje sutra (subota) u 14 sati s animacijskim programom i trajat će do polovice kolovoza.
U animacijske programe uključene su karlovačke udruge River Dance, Studio 23, Karlovačke mažoretkinje, Društvo Naša djeca, Mačevalački klub, Klub spasioca na vodama, Karlovačka športska zajednica. Krajem srpnja ovdje će se održati i tradicionalno Riječno kino. U svakom slučaju za očekivati je da će svatko tijekom ovog ljeta pronaći na Foginovom nešto za sebe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kupači već uživaju

Djelatnici Zelenila odradili su na kupalištu sve pripremne radnje kako bi sezona mogla početi, a i tijekom cijelog ljeta brinut će o opremi, čistoći kupališta te biti na usluzi posjetiteljima Foginovog.

POGREB Skip to content