Tvrtka Zelenilo 2008. godine pokrenula je manifestaciju Dani otvorenih vrata s ciljem da se kroz održavanje ove manifestacije još više približimo našim sugrađanima. Transparentnost u radu i spremnost na zadovoljenju njihovih potreba i očekivanja je sastavnica naše poslovne politike. Ove godine, tradicionalno prve subote u svibnju (4.svibnja) održat će se 12. Dani otvorenih vrata.
Prema posjećenosti i reakcijama naših sugrađana manifestacija je odlično prihvaćena i njezino održavanje je događaj, koji Karlovčani, ali i žitelji naše županije posjećuju u velikom broju. Stoga slobodno možemo reći kako su Dani otvorenih vrata postali „brand“ u našem gradu. Pozitivno ozračje i opuštena domaćinska atmosfera stvorili su sinergiju posjetitelja i naših djelatnika. I brojke o posjećenosti Danima otvorenih vrata rastu iz godine u godinu, tako da se možemo pohvaliti i time kako manifestaciju obiđe oko 1.500 posjetitelja. Posebno smo ponosni što su među posjetiteljima i brojni roditelji s djecom. 
Na Danima otvorenih vrata posjetitelji mogu vidjeti naš rasadnik i brojne biljne vrste koje sadimo po karlovačkim parkovima, perivojima, cvjetnjacima, a isto to bilje kupiti za svoje okućnice, vrtove i kamenjare po prigodnim, sniženim cijenama. Agronomi i cvijećari besplatno ih savjetuju što i kako uzgojiti i kako održavati posađeno bilje. Također svake je godine posađeno mlado stablo te je tako nastao ogledni park u Zelenilu.

 

POGREB Skip to content