Foginovo kupalište u subotu, 9. lipnja započinje sa službenom sezonom za 2018. godinu. Uoči službenog otvorenja sezone, djelatnici Zelenila obavljaju završne radove na uređenju  kupališta na Foginovom. Uz redovan trud kroz cijelu godinu u vrijeme kupališne sezone održavanje je pojačano preko ugovora naše tvrtke s Gradom.  Orezuju se suhe grana koje bi predstavljale potencijalnu opasnost za posjetitelje. Uređene su klupe, postavljen je lift za invalide…Također svakodnevno obavljamo čišćenje i odvoz prikupljenog smeća i otpada s kupališta tako da čistoća i urednost kupališta budu na najvišem nivou.  

Uređivanjem kupališta želimo privući što veći broj kupača i posjetitelja te im boravak uz Koranu učiniti što ljepšim i ugodnijim.

Od početka sezone kupanja, a trajat će do konca kolovoza, ovaj prostor posjećuje tisuće Karlovčana, ali i gostiju koji uz kupanje u Korani na Foginovom mogu konzumirati i brojne druge sadržaje poput treninga na atletskom stadionu, odbojke na pijesku, vaterpola, trčanja, bicikliranja, košarke, vježbanja u vodi, boćanjaOvdje će se održavati i Riječno kino, a ove godine će se moći i pratiti utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva iz Rusije. Sve ovo je tek dio bogate ponude Foginovog, koje vas ovog ljeta čeka u novom i šarenijem ruhu.

POGREB Skip to content