Tvrtka Zelenilo i Veleučilište u Karlovcu potpisali su Sporazum o poslovnoj, stručnoj i znanstveno-nastavnoj suradnji. Sporazumom je utvrđena dugoročna potreba za suradnjom Zelenila i Veleučilišta kojom će se kroz zajedničke aktivnosti ostvariti uzajamni interesi.

 Ovim potpisivanjem ugovora definirane su zajedničke aktivnosti, ali i uzajamni interesi.

Naime, dogovoreno je da će sporazumne strane surađivati u područjima osmišljavanja i provedbe zajedničkih stručno-znanstvenih projekata, organizacije stručnih predavanja i seminara, nastavne suradnje kroz mogućnosti održavanja terenske nastave i realizacije stručne prakse studenata Veleučilišta kod Zelenila. Isto tako uzajamnog pružanja poslovnih, organizacijskih i tehnoloških usluga radi poboljšanja ukupne efikasnosti i uspješnosti poslovanja sporazumnih strana te ostalim područjima od zajedničkog interesa.

Temeljem navedenog sporazuma može se očekivati poslovna, znanstvena i stručna suradnja djelatnika Zelenila i Veleučilišta u Karlovcu s ciljem uspostavljanja i razvoja novih projekata.

Sporazum o poslovnoj suradnji tvrtke Zelenilo i Veleučilišta u Karlovcu potpisali su Tomislav Vukelić, direktor Zelenilo i Ivan Štedul, v.d. dekana Veleučilišta.

POGREB Skip to content